Spa Options:

Allseas spa’s zijn met verschillende opties verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een andere kleur schaal/kuip. Of een andere kleur cabinet/omkasting. Ook kunt u uw spa voorzien van Wifi, Stereo/Muziek  of extra isolatie. Iedere spa is te ‘customizen’ zoals u dat wilt.

Kleuren schaal

Allseas  Spa’s vervaardigd alle kuipen met acryl van het toonaangevende merk Lucite met antimicrobiële bescherming. Microban dringt door tot de cellen van micro-organismen en verstoort daar de belangrijkste functies, wat de groei van bacteriën voorkomt.

Allseas Spas biedt meer dan 10 verschillende acrylkleuren voor de kuip van uw spa. U kunt dus de spa van uw voorkeur krijgen in de kleur die het beste bij u past.

*Riverstone serie alleen verkrijgbaar in Sterling Silver en White.

Kleuren Cabinet
Ieder cabinet is met de hand vervaardigd van synthetisch houtnerfmateriaal. Het materiaal is UV resistent en makkelijk schoon te maken. U kunt kiezen voor de kleuren bruin en grijs.

De Riverstone serie is voorzien van een aluminium cabinet voorzien van lichtstrips. Dit cabinet is verkrijgbaar in de kleuren grijs en rosé goud

Wifi
Bedien je spa met je smartphone of tablet! Je hoeft hiervoor niet eens thuis te zijn. Met de In.touch2 wifi module van gecko is dit mogelijk.
U bepaalt de temperatuur op afstand, ook kun je de filtratie en reiniging van uw spa op afstand instellen. Notificaties van de Gecko app houden u op de hoogte van de status van uw spa.

Audio
Gecko in.Stream II Bluetooth Audio Systeem
Dit transducer speaker muziek systeem met subwoofer en IN.STREAM bluetooth, is verkrijgbaar als extra optie op alle Spas.
Het Audiosysteem wordt ingebouwd in het frame van de spa en bidet geweldige geluidskwaliteit. Zo kun je het gebruiken met fijne achtergrondmuziek tijdens het zwemmen of baden, maar het is ook zeker geschikt voor een feestje.

Arctic Isolatie.
Alle spas van allseas kunnen naast de standaard isolatie nog voorzien worden van extra isolatiezakken. Zeker bij veelvuldig gebruik van uw spa of zwemspa in de wintermaanden is dit een goede investering. Dankzij deze extra isolatie, koelt uw spa minder snel af en verbruikt deze minder energie.
De techniek in uw spa blijft goed bereikbaar voor onderhoud.

© Copyright - Royaal Spa | Algemene Voorwaarden | Bekerakker 11D | 5625VX Eindhoven | KVK: 60761784 | BEL GRATIS ONZE KLANTENSERVICE OP: 0800-JACUZZI ( 0800-5228994 )
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp us