Onderhoud, storingen en reparaties

Verhuizen / Transporteren

Gaat u verhuizen of heeft u een spa jacuzzi gekocht? Dan verhuizen wij deze professioneel en veilig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Onderhoud

Een spa jacuzzi kent over het algemeen niet veel onderhoud. Er zijn wel enkele belangrijke punten die u bij moet houden; dit vergt slechts enkele minuten per week. Het beste is om de spa jacuzzi om de drie maanden grondig te reinigen. Wij bieden hier een onderhoudscontract voor aan. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Storingen

Heeft uw jacuzzi een storing in het display of is er een probleem met de computer of met de heater? Dit is voor ons geen probleem. De meeste onderdelen zijn voorradig. Reparaties kunnen binnen 24 uur afgerond worden.

Reparaties

Lekt uw spa jacuzzi, is de pomp of display kapot, maakt uw motor een schavend geluid?
Wij repareren ieder merk spa jacuzzi. Tevens bouwen wij om naar Amerikaans. De meeste onderdelen zijn uit voorraad leverbaar, ook covers. Dit alles tegen scherpe prijzen.

© Copyright - Royaal Spa | Algemene Voorwaarden | Bekerakker 11D | 5625VX Eindhoven | KVK: 60761784 | BEL GRATIS ONZE KLANTENSERVICE OP: 0800-JACUZZI ( 0800-5228994 )
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp us