Platinum spas worden standaard geleverd met: ( Balboa USA )

Computer heater display Balboa Usa
Incl Cover Deksel Spa,Trapje In Kleur Van Spa, skimmer muzieksysteem usb aux met afstandsbediening of bleutooth. Speakers met verlichting of pop up speakers (Waterproof) Rvs jets De beste massagepompen & zuinige circulatiepomp
Silencer pompen nekmassage, airblower, ozonator.

Energiezuinig verzegelde basis:

Die integraal deel uitmaakt van de ondersteuningsstructuur van de Platinum Spa’s. Het is belangrijk om uw bubbelbaden te isoleren. Zonder goede isolatie zal veel waardevolle, dure energie die u gebruikt om het water te verwarmen verloren gaan via het lichaam van de spa. Onze spa maakt gebruik van isolatieschuim om de warmte van de jacuzzi te houden,Dichte kunststofbodem en onverwoestbaar frame de zijpanelen onderhoudsvrij.

De Platinum Spa’s zijn uitgerust:

Met waterniveau-verlichting, grote LED in de voetenruimte,waterval met verlichting 3 waterval kaars,hoekbuiteverlichting ledverlichting onderwater waterlijn verlichting en de wisselverlichting is therapeutische kleurentherapie audio aansluiting met speakers of bluetooh-connectiviteit Dit geeft het bubbelbad een zeer moderne uitstraling, maar verbetert ook de mentale stemming van de gebruiker.

Elke Platinum Spa is uitgerust met:

MP3-muzieksystemen met een standaard 3,5 mm-aansluiting waardoor vrijwel elk mp3-apparaat kan worden aangesloten. U kunt achterover leunen en ontspannen in de spa terwijl u naar uw favoriete nummers luistert via de twee gemonteerde luidsprekers die standaard worden gemonteerd op de buitenkant,Of pop up speakers in de schaal van de Spa. Er zijn ook modellen met bluetooh-connectiviteit! De gemonteerde luidsprekers in de schaalhebben ook kleur LED-verlichting! Muziek is een andere manier om het gebruikersplezier te vergroten tijdens het gebruik van hun spa.

Elk Platinum Spa-model is uitgerust:

Met de nieuwste generatie Solid State-panelen en Balboa Computer -controllers van Balboa zonder bewegende delen, om te zorgen dat onze spa’s super betrouwbaar, betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen zijn!

De zijpanelen en de treden van de Platinum Spas:

Die worden gebruikt op Platinum Spa’s zijn onderhoudsvrij en zien er net als hout uit (Exclusieve Uiterlijk) als houtcomposiet in plaats van echt hout, waardoor de levensduur wordt verlengd en de splinternieuwe look vele jaren behouden blijft!

© Copyright - Royaal Spa | Algemene Voorwaarden | Bekerakker 11D | 5625VX Eindhoven | KVK: 60761784 | BEL GRATIS ONZE KLANTENSERVICE OP: 0800-JACUZZI ( 0800-5228994 )
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp us